• Rólunk Kapcsolat Hírek Tudásbázis GYIK Letöltések

  Ipari padló vízszinttől való eltérésének vizualizációja színtérképpel  A Flatness Check egy iOS-eszközökön futtatható kiterjesztett valóság (AR) alkalmazás, amely a valós idejű összefűzés és - kiértékelés segítségével lehetővé teszi betonpadlók vízszinttől való eltérésnek helyszíni megjelenítését.

  Korábban a betontáblák vízszintességének, síkpontosságának ellenőrzéséhez meg kellett várni, hogy a beton kellőképpen megszilárduljon. Továbbá az amerikai ASTM E1155 szabvány szerinti FF/FL minősítési módszer vagy éppen a DIN 18202 szabvány szerinti kiértékelés a mérések elvégzéséhez és az eredmények kiszámításához több órát igényeltek. Ez akár egy teljes napot is igénybe vehet, ami megnöveli a helyszínen töltött időt, az esetleg utómunka időigényét és költségeit nem is számítva.

  A FARO Flatness Check applikáció segítségével az egész ellenőrzési folyamatot percek alatt elvégezhetjük - mindezt úgy, hogy a költséges utómunka is kiküszöbölhető - így csapatod még a táblák kiszáradása előtt kijavíthatja a hibákat.

  Az alkalmazás használatával csapatod biztosítani tudja az elkészült munka magas minőségét, továbbá garantálható, hogy a betonöntés határidőre elkészül, sőt a költséges csiszolással, töltéssel járó utómunkálatok is kiküszöbölhetők.

  Ha szeretnél többet megtudni a munkafolyamatról, töltsd le angol nyelvű útmutatónkat vagy lépj kapcsolatba kollégáinkkal!

  A helyszíni kiértékelés eredménye, valamint az eredmények kiterjesztett valóság segítségével történő megjelenítése a munkaterületen:

  (Egy kattintás: videó elindítása/leállítása - Két kattintás: teljes képernyős méret / normál méret)


  Ipari betonpadlók vízszintestől való eltérései a helyszínen kiértékelhetőek, vizualizálhatóak, így a hibajavításokat még a nedves beton eldolgozásával lehet kijavítani a költséges gyémántkorongokkal történő csiszolás és töltés helyett.

  További információkért keresd kollégáinkat!
  További információkért keresd kollégáinkat!

  Új hozzászólás: Korábbi hozzászólások:
  Ehhez a cikkhez/bejegyzéshez még nem érkezett hozzászólás!
  Visszahívást kérek

  Ha egyetértesz az alábbiakkal, kérlek tedd be a pipát ide a jelölőnégyzetbe!


  A Cookie-król - Azért használunk cookie-kat, hogy javíthassuk a böngészési élményt és a weboldalt.

  További információért kattints ide!