• Rólunk Kapcsolat Hírek Tudásbázis GYIK Letöltések

  A FARO® RevEng mérőszoftver a hálógenerálás és a feldolgozás területén tett fejlesztéseknek köszönhetően egy rendkívül hatékony eszközzé vált. Az új NURBS Sketch eszköz lehetővé teszi a NURBS görbék és felületek egyszerű generálását egy előkészített hálómodellből, csupán néhány kattintással.

  A FARO® RevEng egy fejlett szoftvermegoldás, amely számos hatékony eszközt kínál a hálómodellek gyors és precíz létrehozásához. A szoftverfunkciók között található a pontfelhő felvételt, a hálógenerálást, valamint az elkészült háló szerkesztését segítő eszközök. Az intuitív kezelőfelület könnyű hozzáférést biztosít minden szoftverfunkcióhoz.

  A FARO® RevEng lehetővé teszi a felhasználóknak kiváló minőségű 3D háló modellek létrehozását és előkészítését a későbbi CAD modellezéshez. A FARO 3D szkennelési portfóliójával kombinálva a felhasználók könnyedén színes hálókat készíthetnek a felvett pontfelhőből, így akár kész CAD fájlt hozhatnak létre. A nagy felbontású színes pontfelhőkből készített hálómodellek nagy segítséget jelentenek az anyagok és a textúrák vizuális megkülönböztetéséhez a Reverse Engineering feladatok során.

  A FARO® RevEng intuitív felhasználói felülete az összes eszközt egyetlen képernyőn jeleníti meg. Ez megkönnyíti a 3D objektum egyszerű kezelését és testre szabását, hogy az megfeleljen a meghatározott tervezési követelményeknek. A logikus munkamenet javítja a termelékenységét így biztosítva versenyelőnyt a felhasználók számára.

  A FARO® RevEng szoftver segítségével gyorsan felvehetők a 3D pontfelhő állományok vagy akár szabványos formátumokból is importálhatók a pontfelhők. A szoftverbe betöltött pontfelhőkből kiváló minőségű poligonháló hozható létre, amelyet a legfejlettebb hálószerkesztő eszközökkel szerkeszthetünk. A szoftver segítségével egyszerűen hozhatók létre szabad forma felületek, amely az elterjedten használt .STEP formátumban egyszerűen exportálható.

  Dokumentáció

  FARO® Mérőszoftverek
  FARO® CAM2 szoftver ismertetője (311 kB)
  FARO® CAM2 SmartInspect szoftver ismertetője (123 kB)
  FARO® RevEng szoftver ismertetője (619 kB)  A FARO® RevEng szoftver főbb funkciói

  • Kiváló minőségű 3D háló modellek generálása néhány kattintással;
  • Intuitív munkamenet, amelyet bárki könnyen elsajátíthat;
  • A poligonháló hibáinak gyors javítása;
  • Az elkészült háló modell finomítása;
  • Fejlett metszet készítés és szabad forma felületek illesztése a pontfelhőre;
  • Zárt háló modellek exportálása 3D nyomtatáshoz.  (Egy kattintás: videó elindítása/leállítása - Két kattintás: teljes képernyős méret / normál méret)


  (Egy kattintás: videó elindítása/leállítása - Két kattintás: teljes képernyős méret / normál méret)


  (Egy kattintás: videó elindítása/leállítása - Két kattintás: teljes képernyős méret / normál méret)


  További információkért keresd kollégáinkat!
  További információkért keresd kollégáinkat!


  Új hozzászólás: Korábbi hozzászólások:
  Ehhez a cikkhez/bejegyzéshez még nem érkezett hozzászólás!
  Visszahívást kérek

  Ha egyetértesz az alábbiakkal, kérlek tedd be a pipát ide a jelölőnégyzetbe!


  A Cookie-król - Azért használunk cookie-kat, hogy javíthassuk a böngészési élményt és a weboldalt.

  További információért kattints ide!