• Rólunk Kapcsolat Blog Tudásbázis GYIK Letöltések

  FARO Magyarország

  A FARO Technologies Inc. hivatalos magyarországi forgalmazója 2003 óta a SIDEX Trade Kft.


  FARO Technologies magyarországi képviselet

  FARO: A 3D mérési és képalkotási megoldások úttörője


  A FARO Technologies Inc. (röviden: FARO) egy globális technológiai vállalat, amely 3D mérési és képalkotási megoldásokat fejleszt és gyárt. A vállalatot 1981-ben alapította Simon Raab és Greg Fraser. A FARO székhelye a floridai Lake Maryben található, míg irodái és hivatalos képviseletei világszerte több mint 100 országban megtalálhatók.

  Rólunk
  A FARO Technologies alapítói: Simon Raab és Greg Fraser (Forrás: faro.com/milestones)

  A FARO Technologies egy olyan vállalat, amely innovatív megoldásainak köszönhetően a 3D mérési és képalkotási technológia élvonalába tartozik. A FARO termékkínálatában térszkennerek, 3D lézerszkennerek, mérőszoftverek és hordozható koordináta mérőgépek (mérőkarok és lézer trackerek) szerepelnek. Ezeket a megoldásokat számos iparágban használják, többek között a gyártás, az építőipar, a tervezés és az igazságügy területén.

  A FARO egyik fő erőssége, hogy képes pontos és részletes méréseket biztosítani komplex tárgyakról és környezetekről, ami a tervezési, gyártási és ellenőrzési folyamatok során rendkívül fontos. A háromdimenziós mérési és képalkotási megoldásai lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy olyan módon vizualizálják és használják a mérési eredményeket, ami korábban lehetetlen volt. Ez jelentős javulást eredményezhet a tervezési, gyártási és ellenőrzési folyamatokban, ami végső soron jobb termékekhez és szolgáltatásokhoz vezet.

  Az elmúlt években a FARO a virtuális valóság (VR) és a kiterjesztett valóság (AR) alkalmazásokhoz való megoldások fejlesztésére is összpontosított. Ezek a technológiák a jövőben számos iparágat forradalmasítani fognak.

  A FARO Technologies egy olyan vállalat, amely a 3D mérési és képalkotási megoldások innovációjának motorja. Termékei és szolgáltatásai világszerte segítik a vállalkozásokat és szervezeteket abban, hogy javítsák folyamataikat és jobb eredményeket érjenek el. Globális jelenlétével és az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettségével a FARO értékes partner minden olyan szervezet számára, amely mérési és képalkotási képességeinek fejlesztésére törekszik.

  A kezdetek


  Rólunk
  A Sidex Trade Kft. 1994-ben kezdte meg működését a svájci TOOL AG fémipari gépeinek magyarországi kizárólagos forgalmazásával. Később a termékpaletta folyamatosan bővült, szerszámgépek, megmunkálógépek és nagy pontosságú minőségellenőrző mérőgépek kerültek be a kínálatba. Ilyenek például az osztrák FRANZ MOSER cég fémipari forgácsoló gépei, az angol Moore & Wright cég precíziós mérőeszközei és a francia TCEM cég erőművi karbantartó berendezései.


  Rólunk
  A FARO® amerikai cég termékeit 2003 óta forgalmazza cégünk a magyar piacon. Az anyacég 1981 óta foglalkozik hordozható karos mérőgépek tervezésével és gyártásával. Részvényeit az amerikai technológiai tőzsdén, a NASDAQ-on is jegyzik. Az eltelt 40 év alatt ebben az ipari szegmensben piacvezető pozíciót ért el, világszerte több tízezer mérőrendszert helyeztek üzembe. A FARO® megrendelői között számos jelentős ipari multinacionális cég található meg. A teljesség igénye nélkül: General Motors, Boeing, General Electric, Hewlett-Packard.

  A termékkör és partnereink


  Rólunk
  A SIDEX Trade Kft. a FARO® cég képviseletében sikeresen vezette be a hordozható 3D koordináta mérőgépeket a magyar piacra, olyan cégeknek szállítva Magyarországon mint az Audi, a Caterpillar és az Alstom. Felkészült munkatársaink és szakembergárdánk mindig az ügyfelek igényeit tartják szem előtt és a lehető leghatékonyabb kiszolgálásukra törekednek.


  Árajánlatot kérek

  Ha egyetértesz az alábbiakkal, kérlek tedd be a pipát ide a jelölőnégyzetbe!

  http://faro3d.hu

  http://faro3d.hu

  A Cookie-król - Azért használunk cookie-kat, hogy javíthassuk a böngészési élményt és a weboldalt.

  További információért kattints ide!