• Rólunk Kapcsolat Hírek Tudásbázis GYIK Letöltések

  Miért 'Max' a FARO Quantum Max mérőkar?

  2023-12-07
  A FARO Quantum Max karos mérőgépek formabontó megoldásokat hoztak a mérési tartomány, a pontosság, a tapintócsere, sőt a 3D lézerszkennelés területén is. Ebben a bejegyzésben ezeket vesszük górcső alá.

  Forradalmi újdonságot mutatott be a FARO a 2023-as Intergeon

  2023-10-11
  Az INTERGEO kiállítás a geodézia, a térinformatika és a földgazdálkodás világhírű kiállítása és kongresszusa, amely minden évben több ezer látogatóval büszkélkedhet. Az idén Berlinben megrendezésre kerülő kiállításon - a hagyományoknak megfelelően - a FARO Technologies is képviseltette magát.

  FARO Tracer lézer projektor magyarországi bemutató

  2023-08-07
  2023. szeptemberében elhozzuk Magyarországra a FARO Tracer lézer projektort, hogy a hazai ipar szereplői testközelből is megismerhessék a lézervetítés technológiáját.

  Új funkciókkal bővül a FARO FlatnessCheck

  2023-08-01
  Hasznos, új funkciókkal bővül a FlatnessCheck, az ipari betonpaldók minőség-ellenőrzésének új generációs eszköze. E57 import, cut&fill analízis, alaprajz megjelenítése pontfelhőn és még sok más.

  Stratégiai együttműködésre lép a FARO és a HOLOGATE

  2023-07-13
  A FARO bejelentette, hogy stratégiai partnerségre lép HGXR-rel, a HOLOGATE extended reality (XR) divíziójáva. A HGXR olyan magas színvonalú XR megoldásokat fejleszt, melyeket hatékonyan tudnak használni a kiképzés és a szimuláció területén.

  Hybrid Reality Capture: Színes pontfelhő készítése 28 másodperc alatt

  2023-05-23
  A FARO Flash ötvözi a 3D lézerszkennelés pontosságát a panorámakamera sebességével. Az új funkciónak köszönhetően a felhasználók akár 50% szkennelési időt is megtakaríthatnak nagyméretű, komplex terek szkennelése esetén.

  FARO Technologies a 35. Control Messén

  2023-05-22
  A Control Messe a világ egyik legrangosabb minőségbiztosítási szakkiállítása, ahová a világ minden tájáról érkeznek látogatók és kiállítók egyaránt. A 35. kiállításon - a hagyományoknak megfelelően - a FARO is képviseltette magát.

  Új funkciókkal bővül a FARO CAM2 2023 mérőszoftver

  2023-03-02
  Megjelent a FARO CAM2 mérőszoftver 2023-as kiadása, a felhasználói visszajelzésekre épülő termékfejlesztés egyik újabb mérföldköve. Összegyűjtöttük a mérőszoftver általunk leghasznosabbnak ítélt új funkcióit.

  Térszkennelés a gyakorlatban - VIDEÓ

  2023-02-28
  Érdekel, hogy hogyan zajlik a térszkenneres felmérés? Nézd meg a videót, amelyet az egyik felmérési projektünkről készítettünk.

  A FARO bemutatta az új FARO Sphere Viewer felhő platformot

  2023-01-16
  Bemutatkozik a FARO Sphere Viewer - A FARO által fejlesztett új alkalmazás, amely egységes platformon jeleníti meg a 2D rajzokat, a 3D modelleket, a pontfelhőket és a 360°-os fényképeket is.

  3D LiDAR szoftverrel bővül a FARO portfólió

  2022-12-05
  A FARO bejelentette a SiteScape felvásárlását. A SiteScape lehetővé teszi a LiDAR-ral felszerelt mobil eszközökkel beltéri terek egyszerű digitális rögzítését.

  A FARO Zone 3D kriminalisztikai helyszínelemző szoftver új fotogrammetriai képességeket kínál

  2022-11-08
  A FARO® Technologies, Inc. bejelentette a FARO® Zone 3D Software új kiadásának a kriminalisztikai piacra való megjelenését.

  Terméktámogatás megszűnése

  2022-11-04
  Hamarosan megszűnik a terméktámogatás a FAROArm Advantage, Titanium, Platinum és Legacy Quantum mérőkarokra, V2 LLP lézerszkennerekre és Focus3D X térszkennerekre.

  A FARO cég bemutatta az új Focus Core lézerszkennert

  2022-10-20
  Az új Focus Core kibővíti a Focus család potenciális alkalmazási körét azáltal, hogy az ár és a teljesítmény ideális kombinációját biztosítja a piacon.

  A FARO bemutatta az új 4D-s építési folyamatmenedzsment megoldást pontfelhő adatok egyesítésével és 360°-os valóságrögzítéssel

  2022-09-29
  A FARO® Technologies, Inc., a 4D digitális valóság-betekintések globális vezető vállalata bejelentette a 4D építési folyamatmenedzsment megoldást, amely elérhető a FARO Sphere SaaS platformján keresztül.

  A FARO® bemutatta a vadonatúj Vantage Max nagy pontosságú lézer tracker sorozatot

  2022-09-12
  A hordozható ellenőrző eszközök mostantól még pontosabbak, könnyebben használhatók lettek és akár 20%-kal javíthatják a termelékenységet.

  A FARO® bemutatta az első kiterjesztett valóság alkalmazást a betonépítési ágazatok számára

  2022-09-08
  Az új síkfelület-ellenőrzés lehetővé teszi a betonlapok pontosabb mérését, időt takarít meg, javítja a minőséget és kevesebb a képződő hulladék is.

  A FARO felvásárolja a mobil szkennelésben piacvezető GeoSLAM nevű céget

  2022-09-01
  A FARO® Technologies, Inc., a 4D-s digitális valóságmegoldások globális vezető vállalata bejelentette az Egyesült Királyságban székelő GeoSLAM felvásárlását, amely a mobil szkennelési megoldások vezető szolgáltatója.
  A Cookie-król - Azért használunk cookie-kat, hogy javíthassuk a böngészési élményt és a weboldalt.

  További információért kattints ide!