• Rólunk Kapcsolat Blog Tudásbázis GYIK Letöltések

  A FARO® bemutatta az új Focus Swift mobil szkennert színes funkcióval

  2022-02-07
  A FARO® Technologies, Inc. a metrológia és a közbiztonsági piacok számára frissítette a FARO Focus Swift Mobile szkennert. A továbbfejlesztés a mobil munkafolyamatok és a színrögzítési képességek bővítésére irányult.

  A FARO<sup>®</sup> bemutatta az új Focus Swift mobil szkennert színes funkcióval

  A Focus Swift lehetővé teszi a nagy projektek és összetett területek szkennelését a korábbi szkennelési idő egytizedében (mint a hagyományos helyhez kötött szkenneléseknél). Ezzel a frissítéssel a Focus Swift lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 10-20 másodperces színes szkenneléseket készítsenek, amuivel nagyobb pontosságot és részletességet biztosíthatnak a fontos területeken. Ez a frissítés integrálja a Ricoh Theta Z1 360°-os kamerát, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kiszínezzék a rögzített szkenneléseket – az új színfunkcióval pedig a pontfelhő részletgazdagsága és megjelenítése is nőtt.

  "Az építésvezetőknek pontos adatokra van szükségük, amelyeket gyorsan kell, hogy megszerezzenek, hogy ütemezhessék a különböző típusú munkákat, csökkentve az állásidőt és az anyagpazarlást, és ezeknek az adatoknak tökéletesen illeszkedniük kell a fizikai világhoz." - mondta Oliver Bürkler, a FARO lézerszkennelésért felelős termékigazgatója. "A Focus Swift ezekkel a gyakori fájdalmas pontokkal foglalkozik az iparágban ma. Ezzel a frissítéssel az épületkezelők a Swift segítségével magabiztosan kezelhetik a nagy és összetett projekteket és létesítményeket. Ezenkívül lehetővé teszi a tájékozott döntések gyors meghozatalát, és hatékony kommunikációt a projektpartnerekkel és a legfontosabb érdekelt felekkel, még akkor is, ha nem rendelkeznek közvetlen építési vagy létesítménygazdálkodási tapasztalattal.

  A FARO<sup>®</sup> bemutatta az új Focus Swift mobil szkennert színes funkcióval

  A Focus Swift a FARO Focus lézerszkenner kiterjesztése.

  A kültéri és beltéri használatra is hatékony Swiftet a FARO SCENE szoftver hajtja meg, amely automatikusan feldolgozza a Focus Laser Scanner és a ScanPlan 2D kézi térképező adatait pontos 3D pontfelhőkké. A felhasználók közvetlenül importálhatnak adatkészleteket bármely CAD-rendszerbe, hogy leegyszerűsítsék modellezési tervüket automatizált folyamatokkal és optimalizálják a BIM szkennelés munkafolyamatát. Ezenkívül a Swift a felhőbe exportálhatja a szkenneléseket (a FARO WebShare szoftveren keresztül), hogy könnyen megoszthassák a projektben érdekelt felekkel, bárhol is dolgoznak a világon. Míg a Swift „gyorsan” használható, ahogy a neve is sugallja, ennek nem kell feltétlenül így lennie. A sokoldalú megoldás bármilyen kívánt munkatempót lehetővé tesz, és különösen alkalmas nagy területű szkennelési projektekhez, amelyeket gyorsan kell befejezni.

  A Swift egy fantasztikus előrelépés az innováció terén.” – mondta Matthew Byrd, a Nesux3d Consulting munkatársa, akinek csapata nemrégiben egy nagyon nagy létesítmény átvizsgálására használta a Swiftet. "A szkenneléssel integrált mobilalkalmazások az előnyök új szintjét kínálják a nagy projektek gyors rögzítésének sebességével."

  Forrás: PR Newswire

  Új hozzászólás: Korábbi hozzászólások:
  Ehhez a cikkhez/bejegyzéshez még nem érkezett hozzászólás!
  Árajánlatot kérek

  Ha egyetértesz az alábbiakkal, kérlek tedd be a pipát ide a jelölőnégyzetbe!

  http://faro3d.hu

  http://faro3d.hu

  A Cookie-król - Azért használunk cookie-kat, hogy javíthassuk a böngészési élményt és a weboldalt.

  További információért kattints ide!