FARO Edge Szkenneres mérőkar HD

FARO Edge HD

FARO Edge Szkenneres mérőkar HD

A FARO Edge Szkenneres mérőkar HD-vel gyorsan, óriási felbontásban és nagy pontossággal lehet pontfelhőt gyűjteni a mérendő munkadarabról – mindezt egy könnyű súlyú, egyszerűen használható és megfizethető árú FARO eszközzel.

A felhasználók problémamentesen tudják beszkennelni a legváltozatosabb felületeket, függetlenül az adott darab visszatükröződésétől, kontraszt viszonyaitól vagy összetettségétől. Ráadásul speciális bevonatot vagy különböző referencia pontokat sem kell alkalmazni.

A rendkívül széles lézer csík és a gyors képváltás megnöveli a hatékonyságot az egységnyi idő alatt felvett, nagyságrenddel nagyobb pontsűrűség révén és a szkennelési idő csökkenésével.  Nagy bonyolultságú alkatrészeket lehet leszkennelni kifinomult részletességgel a 2,000 pont/szkennelési sornak és az új kék lézeres csökkentett zajszintű technológiának köszönhetően. A felhasználókat rekord gyors idő alatt be lehet tanítani a „LED Rangefinder” funkcióval, mely valósidejű szkennelési visszajelzést biztosít.

A FARO Edge Szkenneres mérőkar HD a legköltséghatékonyabb nagyteljesítményű tapintós/szkennelős mérési rendszer, mely ideális termékfejlesztésre, ellenőrzésre és minőségbiztosítási mérésekre egyaránt. Emellett pontfelhő CAD modell összehasonlítás, gyors prototípus készítés, visszamodellezés (reverse engineering) és a szabadformájú felületek 3D modell készítése is megvalósítható.

Jellemző mérési pontosság:  ±25μm

Szkennelési sűrűség: 280 kép/másodperc x 2,000 pont/sor = 560,000 pont/ másodperc

Pin It on Pinterest